Brilkever

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

De Brilkever is de oudste Kever die ooit werd gebouwd. Je herkent hem aan de achterruit met tussenspijl. Hij wordt ook wel de Spijlkever genoemd en is populair onder liefhebbers van klassieke voertuigen. Ben je op zoek naar dit type oldtimer en heb je hulp nodig van een specialist? VW Classics is verkoper van tweedehands Brilkevers en beschikt tevens over allerlei onderdelen voor klassieke voertuigen. Wij hebben de expertise en kennis in huis om jou een succesvolle aankoop te laten doen.

Mail voor meer informatie

Een oude klassieker: De Brilkever

De Brilkever werd gebouwd van 1945 tot 1953 en had een vermogen van 25 pk. Deze compacte Volkswagen is erg in trek onder liefhebbers van oldtimers, en bij VW Classics weten we er alles van. Wij hebben niet alleen veel kennis en ervaring, maar ook oog voor detail. We hebben regelmatig Brilkevers te koop, dus kom gerust eens een proefrit maken. Bekijk ons actuele aanbod via de verkooplijst Kevers.

Brilkever VW Classics Someren
Brilkever bij VW Classics Someren

Overig aanbod oldtimers

Naast dit type Kever hebben wij ook andere klassieke auto's van Volkswagen te koop. Denk bijvoorbeeld aan de Panoramabus of de Westfalia camper. Verder verkopen we tweedehands onderdelen voor Volkswagen klassiekers. Ideaal als je graag zelf knutselt aan je Volkswagen. Blijken onderdelen niet passend voor je oldtimer, dan kun je ze zonder probleem bij ons terugbrengen.

Bel voor meer informatie

Waarom je een Kever koopt bij VW Classics Someren

Een Brilkever bij ons bedrijf kopen, levert je altijd voordelen op. Zo kun je bij ons een proefrit maken om zeker te weten dat dit echt de auto is die je wilt. We staan jou in het aankoopproces bij met advies op maat en bieden jou de mogelijkheid je oude klassieke auto bij ons in te ruilen. Kom daarom zeker langs in onze showroom of stuur voor meer informatie een e-mail naar info@vwclassics.nl.