Kever Cabrio

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Heb je een grote liefde voor de Volkswagen Kever, zoals de Cabrio, en overweeg je een tweedehands klassiek voertuig als deze mooie wagen aan te schaffen? Dat doe je bij VW Classics in Someren, nabij Eindhoven. Wij zijn niet te evenaren en hebben een grote liefde voor deze prachtige modellen. Een oude wagen zoals de Volkswagen Kever Cabrio koop je dan ook bij een échte specialist.

Mail voor meer informatie

De meest iconische auto: de Volkswagen Kever Cabrio

De Volkswagen Kever is de meest iconische auto aller tijden. Hij werd gebouwd van 1938 tot 2003 en was een van de bekendste auto's ooit. Er zijn meer dan 20 miljoen exemplaren gefabriceerd van de oldtimer. Houd je van klassieke auto's zoals de Kever Cabrio en wil je een oldtimer aanschaffen bij een betrouwbare partij? Of ben je op zoek naar een specifiek model, zoals de Kever 1500 of Kever 1303 S? VW Classics is hét adres voor liefhebbers van oude Volkswagens.

Witte Volkswagen kever van VW Classic Someren
Blauwe Volkswagen kever van VW Classic Someren

Altijd passende Volkswagen onderdelen beschikbaar

Voor een oude oldtimer Kever hebben we eveneens passende auto-onderdelen. Dit geldt uiteraard ook voor de Kever Cabrio. Gebruik daarom de filter in onze webshop en selecteer het juiste Volkswagen model. Juist ook voor jouw oldtimer zijn er onderdelen verkrijgbaar voor de Kever. Naast het kopen van onderdelen voor de oude Volkswagen Kever kan je bij ons ook terecht voor een tweedehands Volkswagen Bus. Neem dus gerust een kijkje en vind de wagen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Bel voor meer informatie

De Kever 1500 en Kever 1303 S

Wanneer je het passende model Kever Cabrio wilt kopen, dan zijn de 1500 en 1303 S uitstekende modellen. Zo is de Kever 1500 een prachtige en zeldzame cabriolet. De cabrio is body-off, wat betekent dat de bodem en de carrosserie van elkaar gescheiden zijn. Naast de 1500, vind je bij ons ook de Kever 1303 S. Deze Kever is in zijn geheel opnieuw gespoten en professioneel opgebouwd. Beide modellen zijn door onze vakmensen met de grootste zorg en nauwkeurigheid gerestaureerd.

Volkswagen Kever Cabrio kopen bij VW Classics

Een oude Volkswagen Kever kopen bij VW Classics in Someren levert je direct voordelen op. Zo doe je je aankoop bij een bedrijf met een grote liefde voor klassieke voertuigen. Wij voorzien je daarbij graag van advies op maat en bieden je de mogelijkheid om je eigen klassieke auto bij ons in te ruilen. Verder investeren we graag in de relatie met onze klanten, dus maak gerust een proefrit in een van onze prachtige wagens zoals bijvoorbeeld de Kever Cabrio, 1500 of 1303 S. Ben je nieuwsgierig naar de Volkswagen Kever of op zoek naar specifieke onderdelen voor deze wagen? Breng een bezoek aan onze showroom of stuur een e-mail naar info@vwclassics.nl. Bellen kan ook, naar 0493 - 47 00 60. Wij helpen je graag bij het kopen van een Volkswagen Kever of een van onze andere klassiekers, zoals de Kever Limousine of Kever 1963.