Klassieke auto onderdelen

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Houd je van oldtimers en zoek je klassieke auto onderdelen voor jouw klassieker? Bij VW Classics geniet je van een veelzijdig aanbod onderdelen voor klassieke voertuigen. Wij zijn dé specialist in de verkoop en restauratie van oldtimers, dus ben je bij ons aan het juiste adres voor oldtimer onderdelen. Met veel gebruikte onderdelen voor klassieke voertuigen bieden we elke liefhebber van oldtimers een passende oplossing.

Mail voor meer informatie

Bij ons vind je klassieke auto onderdelen

Als eigenaar van een heuse oldtimer sleutel je in je vrije uren graag aan je klassieke voertuig. Het is niet altijd eenvoudig om met je auto te rijden, dus zijn klassieke auto onderdelen zeer welkom. VW Classics deelt je passie voor oldtimers en daarom bieden we jou een grote voorraad auto onderdelen voor oldtimers. Hiermee blijft jouw wagen in topconditie en heb je nergens omkijken naar als je een ritje maakt met je grote liefde.

Klassieke auto bij VW Classics Someren
Klassieke Volkswagen auto bij VW Classics Someren

Specifieke onderdelen voor je klassieker

Naast gewone klassieke auto onderdelen heeft VW Classics ook speciale onderdelen voor de oldtimer Volkswagen. Blijken bepaalde onderdelen toch niet passend te zijn, dan is het altijd mogelijk om ze terug te brengen. Wij vinden het belangrijk dat je een aankoop doet waar je tevreden over bent. Daarom bieden we liefhebbers van klassieke auto's deze mogelijkheid. We hebben altijd onderdelen voor luchtgekoelde Volkswagens op voorraad. Wat dacht je van onderdelen voor je Volkswagen Buggy of Karmann Ghia?

Bel voor meer informatie

Bestel klassieke auto onderdelen bij VW Classics Someren

De oldtimer onderdelen die je nodig hebt, bestel je heel eenvoudig in onze uitgebreide webshop. Selecteer het juiste Volkswagen model en zie in een oogopslag welke onderdelen beschikbaar zijn. Ook kun je ons benaderen voor een restauratie. Heb je vragen, loop je vast of heb je behoefte aan advies? Stuur een e-mail naar info@vwclassics.nl of breng een bezoek aan onze showroom. We helpen je graag.