Panoramabus

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Ben je een fan van klassieke voertuigen, waaronder de Panoramabus van Volkswagen? Dan voel je je bij VW Classics als een vis in het water. Wij zijn merkspecialist en verkoper van tweedehands oldtimers. Dankzij onze liefde voor klassieke auto's zit je bij ons helemaal goed als je op zoek bent naar deze Volkswagen bus. We geven je dan ook graag advies als je een oldtimer aan wilt kopen.

Mail voor meer informatie

Een Volkswagen Panoramabus bestellen

De Panoramabus is een bus van Volkswagen van tientallen jaren oud. Er zijn meerdere uitvoeringen op de markt gebracht. Deze oldtimer is een aanwinst voor iedereen die geniet van oude voertuigen, autorijden en vrijheid. Bij VW Classics hebben we de Panoramabus regelmatig te koop. Je kunt bij ons ook speciale onderdelen aanschaffen om aan je eigen Volkswagen bus te knutselen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om bij ons je oude Volkswagen in te wisselen.

Panoramabus bij VW Classics Someren
Volkswagen panoramabus bij VW Classics Someren

Volkswagen onderdelen

VW Classics is gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens. Ons bedrijf is ontstaan als antwoord op een grote vraag naar klassieke wagens en bijpassende onderdelen. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Dit geldt niet alleen voor een tweedehandse Panoramabus die je bij ons aanschaft, maar ook voor bijpassende onderdelen. Is een onderdeel niet passend, dan kun je deze bij ons terugbrengen. Mis niets van VW Classics en volg ook het laatste nieuws.

Bel voor meer informatie

Hierom kies je voor VW Classics Someren

Bij VW Classics zetten we graag in op tevreden klanten, dus voel je vrij om een proefrit te maken. Wij investeren met veel liefde in een duurzame samenwerking, want wat is er mooier dan oude oldtimers zoals de Volkswagen Panoramabus, de Samba bus of een Volkswagen Bug? Dankzij ons oog voor detail maak je altijd de juiste keuze. Breng daarom een bezoek aan onze showroom en maak kennis met ons veelzijdige aanbod oldtimers. Stuur gerust een e-mail naar info@vwclassics.nl voor meer informatie.