Samba bus

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

De Samba bus is een luxe uitvoering van de Volkswagen Type 2 T1 en inmiddels een rasechte klassieker. Het Volkswagen-busje dankt zijn naam aan de luxe variant van de reguliere 23-ramer. Zoek je een oldtimer busje voor het maken van recreatieve autoritten? Ontdek de mogelijkheden bij VW Classics. Wij zijn dé specialist in de verkoop van tweedehands oldtimers en blinken uit in kennis en ervaring. 

Mail voor meer informatie

Jouw samba bus vind je bij VW Classics Someren

De Samba bus, ook wel de Volkswagen T1, was in de jaren zestig van de vorige eeuw populair als hippiebus. Het voertuig werd standaard in twee kleuren gespoten, bijvoorbeeld rood en wit of groen en wit. Overweeg je deze uitvoering van Volkswagen aan te schaffen? Bekijk dan ons actuele aanbod Volkswagen-bussen. Het inruilen van huidige klassiekers behoort bij VW Classics ook tot de mogelijkheden. 

Samba bus bij VW Classics Someren
Samba bus in Someren

Ruim assortiment Volkswagen-onderdelen

Naast Volkswagen-klassiekers hebben we bij VW Classics ook een uitgebreid aanbod tweedehands Volkswagen-onderdelen. Knutsel je graag aan je klassieke auto en zoek je bepaalde, gebruikte onderdelen? Breng een bezoek aan onze webshop, filter op het juiste type Volkswagen en bestel ze gemakkelijk online. Mochten de onderdelen toch niet passen, dan is het altijd mogelijk om ze bij ons terug te brengen.

Bel voor meer informatie

Waarom je een Volkswagen-klassieker koopt bij VW Classics Someren

Een Samba bus koop je natuurlijk het liefst bij een merkspecialist. Er zijn zelfs Westfalia camper varianten beschikbaar! Bij VW Classics hebben we niet alleen passie voor oude auto's, maar ook oog voor detail. Bovendien zijn we uitermate klantvriendelijk en is het altijd mogelijk om een proefrit te maken in een Samba bus. Kom daarom gerust langs in onze showroom en ontdek de charme van dit type Volkswagen. Voor vragen stuur je een e-mail naar info@vwclassics.nl.