Volkswagen busje kopen

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Zijn klassieke auto's jouw grote passie en wil je een Volkswagen busje kopen? VW Classics is gespecialiseerd in klassieke Volkswagens en biedt de keuze uit originele Volkswagen busjes. Wij zijn niet te evenaren vanwege een grote hoeveelheid kennis en jarenlange ervaring. VW Classics is dan ook de merkspecialist waar je moet zijn voor een tweedehands Volkswagenbusje.

Mail voor meer informatie

Volkswagen busje kopen bij VW Classics Someren

Rijd je graag in oldtimers en ontdek je het liefst in je eigen tempo de wereld om je heen? Dan is een Volkswagen busje kopen zeker aan te raden. Het is een ongekend populair voertuig, zeer geliefd als klassieke auto. Volkswagen busjes worden veelvuldig gebruikt voor kampeervakanties in Europa, maar komen ook zeker van pas bij een ontspannen weekend in Nederland. De Volkswagen Kever is eveneens een populaire klassieke auto die je aantreft bij VW Classics.

Rode Volkswagen van VW Classic Someren
Wit en grijze Volkswagen van VW Classic Someren

Klassieke Volkswagen voor de echte liefhebbers

Een Volkswagen busje kopen, dat doe je het liefst bij een specialist. Hiervoor zit je bij VW Classics helemaal goed. Wij zijn ontstaan door een grote vraag naar klassieke Volkswagens. Bij VW Classics hebben we oog voor detail en bieden we jou de mogelijkheid om je huidige klassieke voertuig bij ons in te ruilen. Bekijk ook eens onze koopjeshoek voor mogelijke onderdelen voor je klassieke auto, zoals naafdoppen.

Bel voor meer informatie

Neem contact met ons op

Bij VW Classics helpen we je graag het Volkswagen busje te vinden dat bij jou past. Daarom voorzien we jou van advies op maat en investeren we met veel voldoening in onze relatie met jou als klant. Kwaliteit en service staan bij ons voorop en dit maakt het voor jou aantrekkelijk om je Volkswagenbusje bij VW Classics aan te schaffen. Maar je kunt ook bij ons terecht voor restauratie of reparaties. Breng gerust een bezoek aan onze showroom of stuur voor meer informatie een e-mail naar info@vwclassics.nl.