VW Bug

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

De VW Bug is eigenlijk een Amerikaanse benaming voor de Volkswagen Kever. In de jaren zestig van de vorige eeuw werden Volkswagen Kevers vaak voorzien van een andere carrosserie. Hierdoor vielen desbetreffende Volkswagens kleiner uit. Vandaar dat de Volkswagen Bug in de volksmond ook wel Volkswagen Buggy werd genoemd. Bij VW Classics bieden we jou eveneens de keuze uit deze klassieke auto's van Volkswagen.

Mail voor meer informatie

Voor liefhebbers van klassieke Volkswagens: de VW Bug

De VW Bug is een fantastische auto voor iedereen die gek is op klassieke Volkswagens. Bij VW Classics zijn we merkspecialist en weten we alles over dit soort auto's. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres in je zoektocht naar de Volkswagen Buggy. Wij adviseren je graag voor je een keuze maakt uit ons veelzijdige aanbod Volkswagen Kevers.

VW Bug bij VW Classics Someren
VW Bug onderdelen bij VW Classics Someren

Klassieke Volkswagen-onderdelen

VW Classics verkoopt niet alleen oldtimers, maar heeft ook allerlei onderdelen voor de VW Kever. Breng daarom een bezoek aan onze webshop en maak kennis met ons uitgebreide assortiment Volkswagen-onderdelen. Heb je verkeerde onderdelen besteld? Dan kun je deze altijd bij ons terugbrengen. Wij denken graag met je mee, ook op de lange termijn, dus laat ons je bijstaan in je zoektocht naar klassieke auto's en bijpassende onderdelen.

Bel voor meer informatie

Koop een VW Bug bij VW Classics Someren

Het kopen van een Volkswagen Buggy levert je bij VW Classics altijd voordelen op. Zo doe je je aankoop bij een bedrijf met veel kennis en ervaring. Maak gerust een proefrit in een VW Bug en ontdek wat dit voertuig van Volkswagen jou te bieden heeft. Heb je nog een klassieker in huis en wil je deze kwijt? Inruilen is bij ons ook bespreekbaar. Kortom: neem vandaag nog contact met ons op via info@vwclassics.nl of breng een bezoek aan onze showroom in Someren.