Kever 1963

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Voor de liefhebber van klassieke auto’s is de Kever 1963 zeker geen onbekend model. Deze uitvoering staat bekend om zijn dikke raamstijlen en kleinere ruiten. Dit prachtige exemplaar vind je daarom ook zeker in de collectie van VW Classics. Zowel op onze website als in onze showroom in Someren vind je meerdere Kevers, zo ook de 1963. Welke heeft jouw aandacht getrokken?

Mail voor meer informatie
Witte Volkswagen kever van VW Classic Someren
Blauwe Volkswagen kever van VW Classic Someren

De klassieke Kever 1963 

Eén van de klassiekers in de autowereld is toch wel de Kever 1963. In Duitsland noemt men deze kevers ook wel ‘Dickholmer’. Dit model is dan ook zeer gewild tegenwoordig. Ga er tijdens een mooie dag op uit om te toeren met deze klassieker; je steelt gegarandeerd de show. De vakmensen van VW Classics behandelen iedere auto met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Wanneer je bij ons een gerestaureerde wagen aanschaft, is deze van alle facetten voorzien.

Bel voor meer informatie

Bekijk onze klassiekers met eigen ogen

Wil je onze Kever 1963 en andere klassiekers met eigen ogen bekijken? Op ons sfeervol ingerichte en verharde terrein bieden we naast onze showroom diverse Volkswagens aan, welke op dat moment voorradig zijn. Geniet van de prachtige auto’s terwijl wij je meer vertellen over onze unieke wijze van restauratie. Voor meer informatie bel je naar 0493 - 47 00 60 of stuur je een mail naar info@vwclassics.nl. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Someren of in onze webshop. Hier vind je nog meer klassiekers, zoals de Kever Cabrio en de Kever limousine.