Kever limousine

✓ Gespecialiseerd in luchtgekoelde Volkswagens          ✓ Persoonlijke en klantvriendelijke behandeling          ✓ Ook voor Volkswagen onderdelen

Wanneer je maar geen genoeg krijgt van de tijdloosheid van de Kever, dan is een limousine zeker niet weg te denken uit je wagenpark. Dit bijzondere model Kever is een echte eyecatcher op de weg! De vakmensen van VW Classics in Someren behandelen ieder voertuig met de grootste zorg. Je bent er dus zeker van dat je nog heel wat kilometers gaat rijden met jouw nieuwe aanwinst.

Mail voor meer informatie
Witte Volkswagen kever van VW Classic Someren
Blauwe Volkswagen kever van VW Classic Someren

Een Kever limousine met originele onderdelen

In de laatste 25 jaar hebben wij een enorme voorraad aan onderdelen aangelegd. Dit is dan ook de reden dat wij onze voertuigen enkel met originele onderdelen restaureren. Onze zeer ervaren monteurs beschikken over ruime ervaring met het restaureren en ombouwen van Kevers. Het ombouwen van meerdere Kevers tot één limousine mocht dan ook niet ontbreken in hun repertoire. Met het benodigde vakmanschap en de juiste onderdelen creëerden zij onze prachtige Kever limousine. Dit is slechts een van de bijzondere modellen waarvoor je bij ons terecht kunt. Je vindt bij ons onder andere de Kever Cabrio en de Kever 1963.

Bel voor meer informatie

Bekijk ons aanbod online of kom langs in de showroom

Lijkt het je wel wat om de Kever limousine mee te nemen voor een testrit? Of wil je meer informatie ontdekken over de beschikbare modellen? Bekijk dan onze webshop of kom langs in onze showroom in Someren, nabij Eindhoven. Voor vragen zijn wij ook te bereiken op 0493 - 47 00 60 of info@vwclassics.nl.